Bij de Sassenpoort

Welkom bij B&B Bij de Sassenpoort


Welkom bij de mooiste plek om te overnachten in het centrum van Zwolle. Ik ben Marlie en mijn Bed & Breakfast is gevestigd in een prachtig rijksmonument. Voor mij is het belangrijk dat u zich thuis voelt, of u nou voor zaken bij mij logeert of heerlijk op vakantie bent.


Graag tot ziens!

Van alle gemakken voorzien

De Bed & Breakfast beschikt over 5 kamers voor 1 tot 4 personen mét een gezamenlijke keuken. Onze Short Stay kamer heeft een eigen keuken en douchegelegenheid.


Ik verzorg graag een ontbijtje voor u in de keuken. Maar u mag het ontbijt ook meenemen naar de kamer.


Centraal in de stad

Het historisch centrum van Zwolle leeft en bruist. Onder de schaduw van de Sassenpoort stapt u de voordeur van de Bed & Breakfast uit en bent u met drie minuten lopen al op de Grote Markt, hét centrale plein van Zwolle. Vanaf hier kunt u winkelen in de Diezerstraat of genieten van een borrel en de bijzondere, culinaire restaurantjes. Nóg dichterbij de Bed & Breakfast zijn Museum De Fundatie en Schouwburg Odeon. Winkels, musea, bioscopen, theaters, restaurants en cafés vindt u op loopafstand. En bent u moe van het lopen dan kunt u de stad vanaf het water ontdekken.


Hanzestad Zwolle, bruisend hart van Overijssel

Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal. Onze gezellige bed & breakfast bevindt zich in hartje centrum van de Hanzestad Zwolle. Vanuit ons pension loopt u zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt en winkelstraatjes zijn om de hoek en u vindt volop leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand.


Maar Zwolle biedt meer! Als voormalige Hanzestad is Zwolle van oudsher een echte waterstad. Veel oude grachten en haventjes bieden een fantastische blik op de stad en haar bewoners. Geniet dus ook van Zwolle vanaf het water, bijvoorbeeld door zelf een sloep te huren, of door aan te monsteren op één van de schepen van Rondvaart Zwolle.

U beleeft een dag om nooit te vergeten!Reserveren bij Bij de Sassenpoort