Onder de Peperbus

Bed and Breakfast

In het centrum van Zwolle

Welkom bij B&B/short stay Onder de Peperbus


Onze gezellige, mooie pand bevindt zich in hartje centrum van de Hanzestad Zwolle. Vanuit ons pension loopt u zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt en winkelstraatjes zijn om de hoek en u vindt volop leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand.

In het hart van Hanzestad Zwolle kunt u in onze short-stay kamers lekker slapen en verblijven. In de Drostenstraat bevinden zich onze twee panden daterende uit 1897. Hier bieden wij short-stay kamers.


Op Drostenstraat 5 vindt u 3 sfeervolle kamers. Kamer één heeft een knusse bedstee die u bereikt via een trapje. Ook overnachten met drie personen is in deze kamer mogelijk zonder aan slaapcomfort te hoeven inleveren!

Kamer twee in het souterrain is leuke en sfeervolle kamer, met een riante boxspring van 210cm, eigen sanitaire voorzieningen en een ambilight tv; en dimbare lampen.

Kamer drie is eigenlijk een 3 kamer appartementje op de bovenste drie etages. Het uitzicht vanuit het bed is werkelijk onovertroffen.

Alle kamers zijn zonder ontbijt. Ontbijt is mogelijk bij Engel voor €7,- pppn.

Houd u er rekening mee dat u goed moet kunnen traplopen en dat u zich midden in het centrum bevind met de daarbij horende stadsgeluiden.


Hanzestad Zwolle, bruisend hart van Overijssel

Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal.


Onze gezellige bed & breakfast bevindt zich in hartje centrum van de Hanzestad Zwolle. Vanuit ons pension loopt u zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt en winkelstraatjes zijn om de hoek en u vindt volop leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand.


Maar Zwolle biedt meer! Als voormalige Hanzestad is Zwolle van oudsher een echte waterstad. Veel oude grachten en haventjes bieden een fantastische blik op de stad en haar bewoners. Geniet dus ook van Zwolle vanaf het water, bijvoorbeeld door zelf een sloep te huren, of door aan te monsteren op één van de schepen van Rondvaart Zwolle.

U beleeft een dag om nooit te vergeten!

Reserveren bij Onder de Peperbus

Bij de Sassenpoort

Bloemendalstraat 3

8011 PJ, Zwolle

Onder de Peperbus

Drostenstraat 5

8011 MT Zwolle

Contact

06 - 37457384

In de Kromme Jak

Koestraat 11

8011 NG Zwolle

Tiny Hanzeboat

Geldersedijk 20

8051 ER Zwolle

Short Stay Zwolle

Drostenstraat 3

8011 MT Zwolle