Short Stay Zwolle

Welkom bij Short Stay Zwolle


Deze short stay studio's bieden u de mogelijkheid om meerdere nachten in Zwolle te verblijven in hartje centrum van de Hanzestad Zwolle. Vanuit ons pension loopt u zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt en winkelstraatjes zijn om de hoek en u vindt volop leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand.


In het hart van Hanzestad Zwolle kunt u in onze Bed & Breakfast/short-stay kamers lekker slapen en verblijven.


In de Drostenstraat bevinden zich onze twee panden daterende uit 1897. Hier bieden wij short-stay kamers aan.


Short-stay

Op Drostenstraat 3 bevinden zich 3 short-stay kamers. Deze kamers zijn gunstig geprijsd en erg geschikt voor een langer  verblijf.

U moet wel goed kunnen traplopen.


Op de begane grond bevindt zich onze split-level studio: Eigen sanitair, een kitchenette, een fijn zitje, een bureau en een extra grote boxspring op de tussenverdieping (smalle trap).

Op de eerste verdieping bevindt zich onze tweede studio, wederom met eigen sanitair, een kitchenette, zitje en een extra grote boxspring. Het vele hout en licht zorgt voor een warme sfeer.

Het appartement op de tweede en derde verdieping beschikt over een eigen dakterras van 15m2 met uitzicht over de hele stad! Verder is aanwezig een compleet ingerichte keuken, een fijne badkamer en twee slaapkamers.


Voor al onze kamers geldt dat deze van alle gemakken zijn voorzien: koffie- en theefaciliteiten, lcd televisie en gratis draadloos internet. De Melkmarkt en winkelstraatjes bevinden zich om de hoek. U vindt op loopafstand van ons pension veel leuke restaurantjes, barretjes en andere uitgaansgelegenheden. Zwolle's cultuurtempel en conferentiecentrum "de IJsselhallen" is ook te voet bereikbaar!

Houd u er rekening mee dat u echt midden in het centrum zit en dus ook de daarbij behorende stadsgeluiden kunt horen.


Ons pension ligt in de directe nabijheid van het centraal station, bushaltes en een goedkope 24/7 parkeergarage. Bij aankomst krijgt u een eigen sleutel van de voordeur en van uw kamer zodat u niet aan een bepaald tijdschema gebonen bent.


Of u Zwolle nu bezoekt voor uw zakelijke afspraak of voor een lekker weekendje weg, wij hopen u binnenkort als onze gasten te mogen ontvangen!

 


Reserveren bij Short stay zwolle