Split level studio

Bed and Breakfast

In het centrum van Zwolle

Split-level studio


Op de begane grond bevindt zich onze split-level studio: Eigen sanitair, een kitchenette, een zitje, een bureau en een extra grote boxspring op de tussenverdieping. Het 4 meter hoge balken plafond en grote ramen zorgen voor veel licht en ruimte.


Split-level studio

Prijs per nacht zonder ontbijt:

Eén persoon € 64,-

Twee personen € 69,-.

Bij een verblijf van meer dan 3 nachten is er korting op de prijs afhankelijk van de duur van het verblijf.


Let op: Op feestdagen kunnen de prijzen afwijken.


Voor al onze kamers geldt dat deze van alle gemakken zijn voorzien: koffie- en theefaciliteiten, lcd televisie en gratis draadloos internet. De Melkmarkt en winkelstraatjes bevinden zich om de hoek. U vindt op loopafstand van onze b&b veel leuke restaurantjes, barretjes en andere uitgaansgelegenheden. Zwolle's cultuurtempel en conferentiecentrum "de IJsselhallen" is ook te voet bereikbaar!


Ons pension ligt in de directe nabijheid van het centraal station, bushaltes en een goedkope 24/7 parkeergarage. Bij aankomst krijgt u een eigen sleutel van de voordeur en van uw kamer zodat u niet aan een bepaald tijdschema gebonen bent.


Of u Zwolle nu bezoekt voor uw zakelijke afspraak of voor een lekker weekendje weg, wij hopen u binnenkort als onze gasten te mogen ontvangen!


Bij de Sassenpoort

Bloemendalstraat 3

8011 PJ, Zwolle

Onder de Peperbus

Drostenstraat 5

8011 MT Zwolle

Contact

06 - 37457384

In de Kromme Jak

Koestraat 11

8011 NG Zwolle

Tiny Hanzeboat

Geldersedijk 20

8051 ER Zwolle

Short Stay Zwolle

Drostenstraat 3

8011 MT Zwolle