Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn op al onze transacties van toepassing.


Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief btw, en bed- en badlinnen. Het is niet mogelijk eerder in te checken of later uit te checken. . Eventueel kunt u vooraf overleggen (misschien tegen extra kosten).


Annuleren

Indien u genoodzaakt bent om uw reservering te annuleren 2 weken of langer voor de dag van aankomst dan krijgt u bijna uw volledige aanbetaling/vooruitbelating terug, tenzij anders is overeengekomen (behalve bankkosten).

Indien u uw reservering annuleert binnen 2 weken voor aankomst dan brengen wij het de helft van het bedrag van de reservering in rekening. Indien u niet annuleert en ook niet komt dan zullen wij u het gehele bedrag in rekening brengen.

Reis-, annulerings- en WA verzekering

De gast is zelf verantwoordelijk voor een WA, reis- en annuleringsverzekering.

Personen in het appartement

Alleen de personen aangegeven op het reserveringsformulier kunnen gebruik maken van de kamers. Het is niet toegestaan zonder overleg bezoek te ontvangen of extra personen te laten overnachten. Bij overschrijding kan verder verblijf beëindigd worden, zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van de betaling.

Schade

Gasten verplichten zich de kamer in dezelfde staat achter te laten als waarin het werd aanvaard. Indien er onverhoopt schade wordt aangebracht aan de kamer of de inventaris dient dit onmiddellijk bij ons vermeld te worden. De gast is aansprakelijk voor schade die plaatsvindt tijdens het verblijf inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming van de eigenaren aanwezig zijn tijdens het verblijf.

Schade en/of vermissingen, maar ook daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten zullen op de gast verhaald worden. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan indien de schade na vertrek wordt geconstateerd.

Roken

Binnen roken is verboden. Wij zullen maximaal 100 euro in rekening brengen indien wij constateren dat er op de kamer is gerookt.

Vroegtijdige beëindiging van het verblijf zal ook plaatsvinden, zonder restitutie.

Tijdens het verblijf kunnen de eigenaren de huurovereenkomst te allen tijde ontbinden indien de gasten zich niet houden aan de overeengekomen voorwaarden, er sprake is van geluidsoverlast of er schade wordt aangebracht aan de kamer. In dit geval kan het verblijf beëindigd worden zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van betaling.

Letsel en schade

De eigenaren van b&b 'Bij de Sassenpoort' kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies of schade van en aan persoonlijke bezittingen voortvloeiend uit het verblijf in een van de kamers.

Verlies sleutel

Bij verlies van de sleutel wordt € 50,- in rekening gebracht.